Over mij

Mijn naam is Angie Rosselle en vandaag zaakvoerster van ROS.A. Office & HR Solutions. Ik ben mama van een zoontje genaamd “Beau”, gehuwd met Dominique Debacker.

Eerst was het ROS.A. Office Solutions die het daglicht verkende in september 2015. Ondertussen had ik er al een carrière opzitten van 17 jaar en voor mij was het tijd om een stap te zetten naar een hoger doel. Ik ben gestart als dienstverlenend freelancer voor bedrijven in vooral administratieve functies. Op korte tijd heb ik heel veel kennis opgedaan. Nu werk ik grotendeels als freelancer in administratie, finance en HR, daarnaast heb ik ook ervaringen als loopbaancoach en een grote passie in business en life coaching.  Mijn doel is om mijn kennis met anderen te delen en daarom heb ik deze cursus ontwikkeld.  Mijn passie is om anderen te gaan helpen het mogelijk te maken om ook hun passie te gaan volgen.

Al die tijd ben ik mezelf altijd blijven bijscholen. Hieronder een greep uit de opleidingen die ik geduurde mijn loopbaan heb gevolgd:

2008 – Priority Management via Wienerberger

2010 – Life Coach

2013 – Customer Care Training (Communicatie – Afstemmen – Reageren – Emoties) via Thule

2014 – Payroll advisor (1ste jaar) – Syntra West Kortrijk

2015 – Gediplomeerd Imagostyliste (Kleur, stijl en imago)  

2015 – Personal Shopper en Garderobe planner (aanvulling imagostyling van 3 lessen)  

2016 – Masterclass HRM – Human Resource Management – totaaltraject bij Syntra West

2019 – Bachelor toegepaste psychologie Vives Kortrijk – 1 jaar

2020 – Loopbaancoach – Syntra West Brugge

2021 – Motiverende en oplossingsgerichte gespreksvoering bij Wisl Tielt

2021 – Stress en Burnout coach bij Wisl Tielt

2021 – Werving en selectie via VDAB

2021 – Onboarding via VDAB

2022 – Personeel – en loonadministratie online via VDAB

Zelfontplooiing, empathie, luistervaardigheid, betrokkenheid, inlevingsvermogen, erkenning, effectiviteit, positiviteit, respect, zelfstandigheid, betrouwbaarheid zijn enkele van mijn waarden.   Deze waarden hebben mij geleid naar mijn ideale job en dit is net waar ik anderen bij wil helpen. Vandaar de uitbreiding van de naam naar ROS.A. Office & HR Solutions. Op deze website gaat het enkel over ROS.A. HR Solutions. Alles rond begeleiding en coaching van werknemers en zelfstandigen.