ROS.A. HR Solutions

Het is mijn doel om mensen te kunnen helpen met het vinden van een job die ECHT bij hen past en waarin je jezelf kan zijn en je volledig kan ontplooien. Wie ben je? Wat zijn je talenten? Waar ben je passioneel over? Ik help jou om die droom waar te maken. En jawel het kan!

Spijtig genoeg worden we door externe en interne druk meer en meer geconfronteerd met spanningsklachten. Er is zoveel waar we als doodgewone mens moeten aan voldoen. Dit heeft zijn gevolgen op ons lichaam en onze geest. Als het te veel is geworden dan zegt ons lichaam STOP en dat doet het ook letterlijk als je de fase van burn-out hebt bereikt. Om te voorkomen dat je ooit in deze situatie terecht komt kan er bij stressklachten al actie genomen worden door een begeleidingstraject op te starten.

Daarnaast kan je imago belangrijk zijn als je voor iets nieuws in je leven wilt gaan. Een goede indruk maken start bij wat je uitstraalt. Hierin help ik je om die uitstraling te laten passen bij wie je bent en waar je voor staat.

Ook bij verschillende levensvragen help ik je graag en coach ik je naar jouw uiteindelijke doel.

Als Chief Happiness Officer leen ik mijn diensten uit aan bedrijven en is het mijn doel om mensen terug gemotiveerd en met goesting aan het werk te krijgen. We gaan de organisatie onder de loop nemen en onderzoeken of de werknemer op de juiste plaats zit. We spreken met iedereen persoonlijk en indien nodig zal een begeleiding worden opgestart. Ook werknemers met spanningsklachten zullen geholpen worden. Het is steeds een persoonlijk traject op maat van de werknemer die hier nood aan heeft.

Daarnaast coach ik ook teams. Dankzij mijn leergierigheid en mijn eigen ervaringen ontdekte ik bij mezelf een organisatietalent waarmee ik teams kan helpen om meer verbondenheid met elkaar te vinden.

Ik organiseer ook workshops op maat. Dit kan gaan van verbindend communiceren, motiverende en oplossingsgerichte gespreksvoering tot workshops over loopbaanbegeleiding gaan.